Oprezno sa bazenima
16/06/2015
Prikaži sve

Želite promenu u vašem dvorištu, a ne znate šta biste menjali?

uredjenje baste

Zahvaljujući vama, našim klijentima, proširili smo delatnost i na uređivanje i dekoraciju dvorišta, bašti, prostora oko bazena, pa čak i restorana, salaša i stanova.

Mnogi od vas žele nešto da promene u svom okruženju, a ne znaju ni šta bi želeli, ni odakle bi počeli. I tako, počevši da pitaju nas za predloge, budući da se već bavimo dekorativnim bazenima, okupili smo dobre poznavaoce ove delatnosti na koje možete da računate uvek.

Poželite li samo savet- tu smo da vam ga pružimo.

Želite li neki detalj koji bi  uneo novinu u vas životni prostor ili prostor koji vas okružuje, takođe smo tu za vas.

unutrasnji-zid-basteŽelite li potpunu promenu vašeg dvorišta, tu smo da vam pomognemo, da osmislimo zajedno, po vašem ukusu da li ćemo posaditi nove biljke, ukrasiti vrt, postaviti rasvetu, ili potpuno preurediti vas prostor.

Ideja imamo koliko želite. Na nas možete da računate i u izboru dekorativnog materijala, počev od kamena i peska, preko cigle, do biljaka, fontana i led rasvete.

Možda imate u kuci pregršt nepotrebnih stvari koje se mogu iskoristiti za dekorisanje prostora? Tu smo da vam pomognemo i da zajedno uredimo i učinimo bajkovitim vaše dvorište, vrt, terasu ili baštu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *