Pijaće vode

DEZINFEKCIJA PIJAĆIH VODA

 

Jednostavno i prirodno!
Prečišćavanje i dezinfekcija vode PRIRODNIM PUTEM –
uverite se da jedino mi to znamo da radimo

Znate i sami da je veliki problem i ono o cemu svako od nas često razmislja, da li pijemo dobru vodu? Zdravu vodu? Bakteriološki ispravnu vodu?

pij1i2

Poznato nam je svima da je zakonska obaveza, a istovremeno i osnovni tretman – dezinfekcija (hlorisanje) pijaćih voda. Drugim rečima, vodu treba hlorisati, a u slučajevima kada treba izvršiti hlorisanje / dezinfekciju vode manjih kapaciteta ( hlorisanje vode u malim i srednjim vodovodima), upravo iz zdravstvenih razloga, MI preporučujemo HIPOGEN B uređaj, koji elektrohemijski proizvodi i dozira natrijum hipohlorit NaOCl na mestu korišćenja.
U ponudi imamo i uređaje za dezinfekciju pijaćih voda sa UV zračenjem, hlordioksidom i jonima plemenitih metala (jonajzer).

voda pijaca 11   voda u casi 2 pijaca voda

Uređaji se mogu primeniti u hotelima, školama, bazenima, manjim vodovodnim sistemima, mesarama, klanicama, mlekarama itd.
Ukratko, da bi se zadovoljili propisani standardi o kvalitetu pijaćih voda, projektujemo i montiramo uređaje za: koagulaciju, flokulaciju, taloženje, filtriraciju, deferizaciju, demanganizaciju, adsorpciju, omekšavanje, denitrifikaciju, dearsenizaciju, ultrafiltraciju i reverznu osmozu.

Designed by Vectorize