KAKO DA KUPANJEM U VAŠEM BAZENU, DJAKUZI KADAMA I SVOM DOMU
OTKLONITE BOLOVE, OPUSTITE MIŠIĆE, PODMLADITE ORGANIZAM?

ak1

KAKO DA POBOLJSATE OPŠTE ZDRAVSTVENO STANJE? PODMLADITE KOŽU?

JEDNOSTAVNO !!!

ak2

OTKRIĆEMO VAM TAJNU!!!

Znamo, a i sve češće smo svedoci činjenice  da veliki deo  populacije ima zdravstvenih problema izazvanih usporenim metabolizmom. Metabolički problemi su sve učestaliji zbog savremenog načina života, smanjene fizičke aktivnosti, a povećanog nivoa stresa, čime se pogoršava opšte zdravstveno stanje svih nas.

Da li ste nekada razmišljali o tome koliko voda igra značajnu ulogu u svim funkcijama organizma, uključujući i cirkulaciju i varenje, termoregulaciju, izbacivanje otrova, te biohemijskim procesima?  Voda je ta koja čuva vitalnost, poboljšava kvalitet života, usporava starenje, utiče na lepotu.

Voda je osnovni rastvarač svih metaboličkih procesa. Odstranjuje toksine iz naseg organizma, podmazuje naše zglobove, reguliše  telesnu temperaturu i predstavlja najvitalniji deo ćelija svih živih bića. Zdrava voda (energizirana voda) je blaga, osvežavajuća voda, izuzetnog ukusa, sa visokim procentom rastvorenog kiseonika.

aktivna voda nega licaStarenje se uvek prvo primećuje na koži (pojave bora, opuštenost kože, promene boje i sjaja kože, smanjeno izlučivanje sebuma, smanjena mogućnost regeneracije i smanjena mekoća i elastičnost kože). Svaka koža, bez obzira na tip ili starost, neprekidno se isušuje. Gubljenje vlažnosti najvažniji je faktor starenja kože.

Malo ko zna da je struktura vode  mnogo važnija nego njen hemijski sastav i da se ona narušava u cevima, jer voda mnogo puta skreće pod pravim uglom čime joj se narušava energetska struktura. U prirodi, voda nikada ne teče uz naglo menjanje smera i skrećući pod pravim ili oštrim uglovima.

Do nas, kao krajnjih potrošača, voda stiže sa uništenom energetskom i informacionom strukturom, u šta je, na žalost, malo nas upućeno, i samim tim, tome ne pridajemo poseban značaj.

Potreba da budemo lepi, mladi, sa zategnutom kožom; da nam se godine ne primećuju, naterala je stručnjeke da konstruišu  UREĐAJ ZA ENERGIZIRANJE VODE U BAZENIMA ZA KUPANJE, KOJI ‘PRAVI’ ZDRAVU VODU, tj. pojavio se proizvod koji bi mogao da zainteresuje  mnoge pripadnice kako nežnijeg, tako i jačeg pola – pravi ELIKSIR MLADOSTI!

Radi se o uređajima aktivation i structur koji obrađuju vodu tretmanom u sinusnom magnetnom polju i vihornim strujanjem vode te kao rezultat dobijamo pravu zdravu izvorsku vodu!

aktivajzer i strukturer

aktivajzer i strukturer

IMITIRAJMO PRIRODU – SAČUVAJMO ZDRAVLJE I PRODUŽIMO ŽIVOT

ŠTA NAM NOVO U ŽIVOT UNOSI UPOTREBA UREĐAJA AKTIVAJZER I STRUKTURER?

Jedan od vrlo efikasnih načina intenziviranja metabolizma je kupanje u struktuiranoj i aktiviranoj vodi – ZDRAVOJ VODI, koja je nalik pravoj izvorskoj vodi.

izvorska voda

Stimulacijom kožnih nervnih receptora aktivnom i struktuiranom vodom na fizioloski način, utiče se na uspostavljanje poremećenih funkcija organizma.

Najčešće indikacije, gde se uz pomoć ovako obrađene vode, može postaći izlečenje, predstavljaju:

 • alergije
 • izostanak apetita
 • reumatizam zglobova
 • bronhijalna astma
 • hladna stopala
 • hronična bol
 • neuredna menstruacija
 • noćno mokrenje kod dece
 • herpes
 • hipertenzija
 • polna nemoć
 • nesanica
 • lečenje ožiljaka

Posle samo desetak kupanja u eneriziranoj – zdravoj vodi vraća se vlažnost kože, čije gubljenje je i najvažniji faktor starenja.

 • nastupiće biostimulativno dejstvo kod regeneracije tkiva
 • cirkulacija u organizmu će se naglo poboljšati
 • povećaće se prokrvljenost sa poboljšavanjem  protoka krvi
 • osećaćete se zdravije i podmlađeno

Površinska stimulacija bioaktivnih tačaka kože, sa aktiviranom i struktuiranom vodom, povoljno utiče i kod sportskih povreda i bolova u skočnom zglobu, kolenu, kuku, kičmi i leđno lumbalnoj regiji.

pre i posle upotrebe aktivajzera

razlika u kvalitetu kože pre i posle korišćenja aktivajzera je primetna, zar ne?

Površinska stimulacija bioaktivnih tačaka kože sa aktiviranom i struktuiranom vodom povoljno utiče i kod sportskih povreda i bolova u skočnom zglobu, kolenu, kuku, kičmi i leđno lumbalnoj regiji.

Želite da saznate više?

Voda se, u prirodnim vodotokovima, kreće spiralno i najsnažnjije se okreće u svom središtu, stvarajući spiralni vrtlog i levitaciju koja raslojava vodu. Planinska voda prostrujava kroz peščane slojeve, struji i opstrujava oko stena, a često valovito struji niz planinska korita reka i potoka.

Svi ovi procesi dovode do raslojavanja vodenih aglomerata i promenu u međumolekulskim vezama ne samo između molekula same vode već i između solvatnih omotača mineralnih materija koje su prisutne u vodi.  Kada pijemo vodu sa izvora ona ima jedinsven ukus i punoću a ako ta ista voda odstoji par sati ona izgubi tu svoju energiju i kada je ponovo pijemo kao da to nije ona ista. Voda je najzdravija i najpotentnija kada teče kao u prirodi. Uređaji aktivation I structur upravo simuliraju prirodni tok vode, a takva voda se nekoliko hiljada puta lakše sorbuje kroz korenov sistem biljke ili probavni trakt životinja i čoveka. Ako se zalivanje biljaka ostvaruje orošavanjem ili ako se čovek kupa sa ovako obrađenom vodom tava voda se takođe apsorbuje preko lista biljaka ili kože čoveka i na taj način intenzivira metabolizam i više hiljada puta. Ovo ima za posledicu da ćelije kože imaju bolju ishranu i izlučivanje toksina.

Večnu lepotu i dobro zdravlje je nešto što svi žele. I za jedno i za drugo, pobrinuo se naš tim stručnjaka.

Kombinovanim dejstvom sinusnog magnetnog polja i vihornog strujanja dobijamo vodu koja ubrzava metabolizam ćelija i stimuliše akupunkturne tačke usled čega dolazi do značajnog poboljšanja cirkulacije, opuštanja mišića, gubitka bola i pozitivnog uticaja na opšte zdravstveno stanje

Uređaji aktivajzer i strukturer obrađuju vodu vihornim strujanjem  u sinusnom magnetnom polju. Voda u prirodnim vodotokovima  kreće se spiralno i najsnažnjije se okreće u svom središtu, stvarajući spiralni vrtlog koji struktuira čestice, zato su planinske vode posebnog ukusa samo na izvoru a kada se flaširaju gube tu punoću i energiju.

ak9

Energizirana (struktuirana i aktivirana) voda, ne samo da vraća svoju prirodnu strukturu, već  i smanjuje svoju genotoksičnost (zagađenost teškim metalima, hlorom i pesticidima).

Površinska stimulacija bioaktivnih tačaka kože aktiviranom i struktuiranom vodom povoljno utiče i kod sportskih povreda i bolova u skočnom zglobu, kolenu, kuku, kičmi i leđno lumbalnoj regiji.

Ovako energizirana voda ima znatnog uticaja na intenziviranje metabolizma ćelija kože što daje dobre rezultate u procesu povećanja matabolizma u celom organizmu. Na ovaj način struktura vode se normalizuje i povećava se njena sposobnost za rastvaranje nečistoća i toksičnih supstanci iz kože i celog organizma kupača. Održavanje balansa vode u organizmu je najsigurniji način održavanja zdravlja.

Uređaji Activation i Structural ne zahtevaju nikakvo održavanje, nema potrebe za servisom, nemaju pokretnih delova, nema uticaja na hemijski sastav vode, radi bez upotrebe hemikalija i bezopasan je za korisnika, period održavanja (čišćenja) razmenjivača toplote i grejača se produžava nekoliko puta, ne izaziva koroziju u instalaciji, nisu toksični za vodu i kupača, i njihov životni vek je neograničen, doživotna garancija.

Postoji mogućnost probnog rada i eventualnog vraćanja uređaja.

Materijal: PVC-U visoke gustine, feriti, oksidi barijuma i polirani titanijum.

Kontrindikacije: nije preporučljivo kupanje u kontinuitetu od po nekoliko časova jer se stvara osećaj preplanule kože.

aktivajzer i Strukturer na bazenu za kupanje; shematski prikaz instalacije uređaja

aktivajzer i Strukturer na bazenu za kupanje; shematski prikaz instalacije uređaja

 

PRAVILNIM KORIŠĆENJEM ENERGIZIRANE VODE MOŽETE:

 • sprečiti prerano starenje prvenstveno kože
 • otkloniti bolove, uključujući gorušicu, lumbago, artrozu, kolitis, anginoznu bol
 • smršati prirodno i lako, bez posebne dijete

Kupanje u enerigiziranoj vodi smiruje nervnu napetost, depresivnost, a povećava otpornost organizma prema stresu, povećava se intelektualna sposobnost i podiže opšte duhovno stanje. Stimulacijom kožnih nervnih receptora aktivnom i struktuiranom vodom na fiziološki način, utiče se na uspostavljanje poremećenih funkcija organizma.

Najčešće indikacije gde se uz pomoć ovako obrađene vode može postići izlečenje predstavljaju alergije, izostanak apetita, reumatizam zglobova, bronhijalna astma, hladna stopala, hronični bol, neuredna menstruacija, noćno mokrenje kod dece, herpes, hipertenzija, polna nemoć, nesanica, ožiljci i dr. Primena enerizirane vode u terapeutske svrhe je poželjna kod svake vrste bolesti, bez obzira na terapiju koju lekar odredi, jer vam ona podiže nivo životne energije u kompletnom psihofizičkom smislu.

Površinska stimulacija bioaktivnih tačaka kože sa aktiviranom i struktuiranom vodom (enerigizirana voda) povoljno utiče i kod sportskih povreda I bolova u skočnom zglobu, kolenu, kuku, kičmi i leđno lumbalnoj regiji, dolazi do značajnog poboljšanja cirkulacije, opuštanja mišića, dovodi do gubitka bola i pozitivnog uticaja na opšte zdravstveno stanje.

Biljke koje su zalivane energiziranom vodom, rastu  brže, otpornije su na bolesti i daju više plodova. U prošlosti postoji i bezbroj primera čudesnih iscjeljenja uz pomoć  energizirane vode.

biljke tretirane aktivnom vodom

Verovatno se pitate šta još možete dobiti i kakve su koristi od ugradnje ovih uređaja u vaše bazene?

Probajte i, nako samo nekoliko kupanja, otkrićete da:

 • Vam je koža zategnutija i sjajnija
 • se vraća vlažnost kože čije gubljenje je i najvažniji faktor starenja
 • će bolovi u zglobovima polako nestajati
 • će se cirkulacija u organizmu naglo poboljšati
 • ćete se osećati zdravije i podmlađeno
 • ćete delovati svežije i odmornije
 • uređaj ima protivupalno delovanje
 • uređaj ima biostimulativno dejstvo kod regeneracije tkiva
 • Vam se aktivira ćelijski metabolizam
 • korišćenje uređaja pogoduje obnavljanju i ozivljavanju celija
 • korišćenje uređaja povećava prokrvljenost, jer poboljšava protok krvi
 • korišćenje uređaja pogoduje posthirurškim stanjima
 • Vam se smanjuju bolove u ledjima
 • Vam se smanjuju hronični bolovi
koza nakon koriscenja uredjaja aktivajzer

koža nakon korišćenja uredjaja aktivajzer

 

 

Pozitivni efekat primene uređaja “Activation water (Aktivajzer)” i “Structural water (Strukturer)” Pomoći će vam da uklonite tragove godina sa svog lica i tela, da se osećate bolje i zdravije

 

 

 

 

 

Uređaji “Activation water” i “Structur water” za energiziranje vode ne zahtevaju nikakvo održavanje, nema potrebe za servisom, nemaju pokretnih delova, nisu toksični za vodu i kupača, i njihov životni vek je neograničen.

 

Pozitivni efekti primene uređaja “Activation water” i “Structural water”:

 • Pomoći će vam da uklonite tragove godina sa svog lica i tela, da se osećate bolje i zdravije;
 • Otkrićete istinu o hidrataciji i drugim faktorima koji stvarno utiču na zdravlje kože; Koža će vam biti čistija, elastičnija i glatka.
 • objašnjava kako oštećene ćelije koje propuštaju vodu mogu narušiti vaš izgled;
 • predstavlja integralni, multidisciplinarni pristup “Inkluzivno zdravlje” koji pomaže optimizaciju ćelijskih performansi;
 • podizanje nivoa životne energije u kompletnom psihološkom i fizičkom smislu.
 • sanitarni uslovi za korisnike su odlični jer nema uticaja na hemijski sastav vode niti pojave dodatnih primesa – voda je istog kvaliteta kao i pre tretmana;
 • ne izaziva koroziju u instalaciji PTV kao što je slučaj kod nekih drugih tehnoloških rešenja;
 • period održavanja (čišćenja) razmenjivača toplote I grejača se produžava nekoliko puta, a pri pranju se ne mora koristiti kiselina;
 • postiže se duži radni vek instalacije;
 • pouzdanost – ne kvari se jer nema pokretnih delova niti osetljive elektroopreme;
 • kompaktnost – ne zahteva poseban prostor
 • radi bez upotrebe hemikalija i bezopasan je za korisnika;
 • ne zahteva obuku korisnika.
 • ne zagadjuje životnu sredinu
 • vek trajanja neograničen

I pre nego što sebi postavite pitanje koliko su ovi uredaji sigurni, znajte da iza njihove konstrukcije stoji tim stručnjaka Instituta tehničkih nauka SANU, a ono što bi vama kao korisnicima bilo još od većeg značaja je i činjenica da je proizvod domaći i da smo vam uvek tu kao podrška i servis.

Dragi naši kupaci i potencijalni kupci, ono što ćete dobiti kupovinom ovih uredjaja kao dodataka za vaše bazene je ne samo more u sopstvenom domu, već more koje vam donosi zdravlje i regeneraciju čitavog organizma.

KONTAKTIRAJTE NAS